Om os

IDtryg er grundlagt på overbevisningen om, at forsikring og datasikkerhed indtil nu ikke har haft den standard, som er nødvendig i en forbundet verden, hvor alt er i konstant forandring.
Vores virksomhed er grundlagt af svenske entreprenører fra forsikrings- og cybersikkerhedsbranchen.
Og vores målsætning er at kunne beskytte din sikkerhed og integritet ved hjælp af teknologi.
Derfor har vi kastet os ud i at bygge bro mellem eksisterende forsikrings- og datasikkerhedsbrancher og de fremstormende teknologier, der venter lige om hjørnet.

2019

Vi startede op i datasikkerhedsbranchen med at anvende realtidsdata (såsom dark web, kreditoplysninger og andre datakilder) til at beregne, forsikre og mindske personlige risici. Sidenhen har vi forsikret mange tusind mennesker i Norden – fra familier til hele virksomheder og alle deres ansatte. Vores teknologi har hjulpet alle disse mennesker til at håndtere online data på en sikker måde og reducere deres sikkerhedsrisiko med 95% i gennemsnit.

2020

Vi har ekspanderet virksomheden til det hastigt voksende område for sociale medier og e-mail. I den digitale tidsalder er behovet for data under konstant forandring. Mennesker har brug for forsikringer, der er lige så smidige og datadrevne, som de selv er. Derfor har vi lanceret IDtryg Family, som tilbyder forsikringsdækning til den netværksforbundne, nordiske familie i det 21. århundrede.

Men det er ikke alt!

Verden bliver hele tiden mere forbundet i autonome netværk, og det medfører både fantastiske muligheder og komplekse risici. Som fremtidens forsikring vil IDtryg ikke bare kompensere dig, hvis du bliver udsat for svindel, vi vil også hjælpe dig som kunde til at forstå og reducere risici for at undgå, at ulykken overhovedet rammer.

We are on a mission to make the world a safer, smarter place.

crossmenu