SÅDAN VIRKER 
vores system

Selvfølgelig har du spørgsmål – vi er her for at besvare dem.

Hvordan virker det?

online overvågning

Med IDtryg Fraud Protection er din identitet beskyttet online, døgnet rundt, over hele verden. Vi scanner store datamængder for lynhurtigt at kunne registrere, hvis dine login-oplysninger, dit personnummer eller dine betalingsoplysninger er blevet kompromitteret.
Vi krypterer de persondata, e-mailadresser og betalingsoplysninger, som du vælger at overvåge, og søger disse oplysningers anvendelse på internettet, inkl. dark web. Hvis vi opdager et "hit", får du øjeblikkelig besked via sms eller e-mail, og vi anbefaler forholdsregler, du bør træffe i det specifikke tilfælde.

Hvorfor skal mine oplysninger overvåges?

Svindel på internettet er blevet mere udbredt, og svindlerne finder hele tiden nye måder, hvorpå de kan skaffe sig adgang til dine fortrolige oplysninger. I dag er svindel den mest udbredte form for kriminalitet i de nordiske lande. Derfor tilbyder vi IDtryg overvågning – Nordens eneste heldækkende overvågningssystem.

Overvågning beskytter og hjælper dig i forhold til alle former for online og finansiel svindel som fx social manipulation, svindel med netbank, phising, identitetstyveri, samt uautoriseret hævning på dine konti og kort.

Sådan aktiverer du overvågningen

Download IDtryg-appen, og log ind.
Bekræft dit telefonnummer.
yourmail@address.com
Registrer din e-mailadresse.
Du vil få tilsendt en bekræftelsesmail. Klik på linket i mailen for at bekræfte!
Sådan! Nu kan du registrere de fortrolige oplysninger og kreditkort, som du ønsker, at IDtryg skal holde øje med.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Når du aktiverer din overvågning, vil vi hos IDtryg og vores sikkerhedspartner behandle dine personlige oplysninger på følgende måde:

SIKKERHED

Ingen af dine oplysninger vil blive sendt, oplyst eller offentliggjort på almindelige eller "farlige" og skjulte internetsider. I stedet vil al overvågning og matchning finde sted i krypteret form og kun i et isoleret og sikkert program.

PERSONLige OPLYSNINGER

IDtryg gemmer dine personlige oplysninger (navn, personnummer, adresse, telefonnummer, evt. e-mail), så vi kan sørge for din sikkerhed, og så vores regnskabspartner kan fakturere og sende de nødvendige oplysninger til de virksomheder, der hjælper os med udprintning, pakning, forsendelse, osv. Vi anvender også dine oplysninger til kundeservice- og markedsføringsformål.

Hvordan får jeg besked, hvis mine oplysninger er faldet i hænderne på de forkerte?

Du kan få besked via e-mail eller sms, og derfor skal du bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer i vores app for at kunne få besked. Når du modtager en alarm fra os, får du også anbefalinger til, hvad du kan gøre, alt efter hvad der er sket.
Hvis din identitet er blevet misbrugt, vil vores svindelafdeling overtage din sag og igangsætte en undersøgelse sammen med dig. Vi hjælper dig med at håndtere alle betalingskrav eller regninger, du modtager som følge af svindlen, og vi hjælper dig med at få genoprettet din identitet.

Hvordan fungerer online overvågning?

Dine oplysninger overvåges online, døgnet rundt på både det åbne internet og på nettets skjulte sider (deep web og darknet). E-mail-adresser, personnumre, betalingsoplysninger, kortnumre med CVC-koder og andre personlige oplysninger er hård valuta for de kriminelle. Den slags oplysninger kan ofte findes på deep web og darknet som følge af lækager eller hacking af websites. Og så kan din information bruges til at begå kriminalitet og svindel.
Vi overvåger og giver dig besked, hvis der indhentes kreditoplysninger på dig, eller hvis dine adresseoplysninger bliver ændret.
Vi overvåger både det offentlige og det skjulte internet (Deep web og Darknet).
Vi overvåger store datamængder online i realtid, globalt og døgnet rundt.
Hvis vi opdager dine personlige oplysninger (cpr-nummer, e-mailadresser, kortnumre, osv.) de forkerte steder online, kontakter vi dig med det samme.

Hvornår aktiveres min forsikring?

Din forsikring er aktiv fra den dag, du bestiller den hos os. Vores højeste prioritet er og vil altid være at beskytte dig og din familie. Det lover vi hos IDtryg :)
crossmenu